© Rauno Vääräniemi 2003 - 2023

Kirjoittaja

Tietoa sivuston kirjoittajasta

Olen syntynyt 60-luvun loppupuolella Porissa. Lapsuus ja nuoruus meni tosin pohjoisessa, eli Taivalkoskella. Monien mutkien kautta päädyin 80-luvun loppupuolella pääkaupunkiseudulle. En ole kirjoittanut ennen näitä sivuja yhtään mitään, ellei postikortin osoitetietojen raapustamista lasketa kirjoittamiseksi. Näiden tarinoiden kirjoittaminen alkoi oikeastaan aivan vahingossa vuoden 2003 hiihtolomalla, kun sattui olemaan pientä tekemisen puutetta. Kirjoittelin erään lyhyen tekstin Suomi24:n autofoorumille ja hetken asiaa mietittyäni jatkoin kirjoituskokeilujani. Kokeilut kirjoittamisen saralla ovat nyt jatkuneet vuosia, joten tämä on ehkä lopullinen olotilani. Tarinat ja tekstit ovat pääsääntöisesti täysin keksittyjä. Toki useimmissa on taustalla jotain normaalielämässä sattunutta, itselle tai jollekin toiselle. Monet teksteissä olevat reissut pohjautuvat tavalla tai toisella omiin reissuihin. Närä ja kumppanit eivät todellakaan asu naapurissani, mutta he voivat asua jonkun toisen naapurissa, kuka tietää? Toivottavasti viihdytte tekstieni parissa. Hyviä ajokelejä teille kaikille. Rauno Vääräniemi

Autokokemus

Tähän mennessä omistuksessani on ollut 26 kappaletta autoja, joista eri merkkejä on ollut 16 kap- paletta. En ole merkkisidonnainen, vaan tykkään kokeilla eri automerk- kejä.

Ura

En työskentele auto- enkä kirjallisuus- alalla. Olen ollut pienen ikäni tekemi- sissä elektroniikan ja tekniikan kanssa, josta saan myös nykyisin leipäni. Kirjoittaminen on vain aikaa ja rahaa syövä harrastus.

Omat nettisivut

Rutinoff Facebook-ryhmä Kääpiöpinseri Lukan muistosivu

Omat kirjat

Rutinoff Rutinoff 2 Korvikeautojen koeajot Rakas Peltilehmä Jaska Pontti: Kadonnut Hävikki Deittimörkö Rutinoff X